top of page

Hands off the National Healthcare System



Το Παρατηρητήριο Τρίτης Ηλικίας Κύπρου ενώνει τη φωνή του με την Κοινωνική Συμμαχία και δηλώνει ότι η προσήλωση όλων μας θα πρέπει να είναι η διαφύλαξη του ΓΕΣΥ ως κόρη οφθαλμού. Η κοινωνία μας θα πρέπει να υψώσει ασπίδα προστασίας ώστε να μην επιτρέψει στα οποιαδήποτε οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα να αλλοιώσουν τον χαρακτήρα και την προσφορά του. Το ΓΕΣΥ αποτελεί κοινωνικό κεκτημένο που μετά από τόσα χρόνια ανυπέρβλητων προβλημάτων εφαρμόστηκε ώστε όλοι να έχουν δικαίωμα στην υγεία.


Η τεράστια πληθυσμιακή ομάδα των 65 ετών και άνω, μια ομάδα που για τόσα χρόνια ταλαιπωρήθηκε από τις πρόχειρες πρακτικές, πολιτικές και πειραματισμούς, θα σταθεί εμπόδιο στους όποιους σχεδιασμούς γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες για την υπονόμευση του μέλλοντος του ΓΕΣΥ, διαφυλάσσοντας τον μονοασφαλιστικό του χαρακτήρα.


Καλούμε τις δεκάδες χιλιάδες των ηλικιωμένων του τόπου μας να αντισταθούν σθεναρά σε αυτούς που παίζουν με την υγεία και να ενώσουν τις φωνές τους με όσους τάσσονται ενάντια στα συμφέροντα για την αλλοίωση και τη μη βιωσιμότητα του ΓΕΣΥ.



bottom of page