top of page
  • CTAO news team

Συνάντηση με τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Στροβόλου Π. Χριστοδουλίδη


Ο Δήμος Αντωνίου , Πρόεδρος του Παρατηρητηρίου Τρίτης Ηλικίας Κύπρου και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Στροβόλου Πάρις Χριστοδουλίδης

Το Παρατηρητήριο Τρίτης Ηλικίας Κύπρου κάνοντας πράξη τις εξαγγελίες του σχετικά με τον ανοικτό διάλογο με τους υποψηφίους στις επικείμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, συνάντησε τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Στροβόλου κύριο Πάρι Χριστοδουλίδη.

 

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι ηλικιωμένοι του Στροβόλου καθώς και οι τρόποι ενεργοποίησής τους στην κοινωνία και την οικονομία, όπως π.χ. το πρόγραμμα Mentoring Across Borders το οποίο προωθεί το Παρατηρητήριο και αφορά τη δραστηριοποίηση των ηλικιωμένων ως καθοδηγητές για νεαρά άτομα που βρίσκονται στα όρια της περιθωριοποίησης. Επίσης, συζητήθηκαν τρόποι για αξιοπρεπή και ποιοτική γήρανση, θέματα πρόληψης, καθώς και η ανάγκη να γίνει ο Στρόβολος ένας Δήμος φιλικός προς την τρίτη ηλικία.

 

Ο κ. Χριστοδουλίδης παρουσίασε τις δικές του προτάσεις για την ευάλωτη ομάδα των 65 ετών και άνω και δεσμεύτηκε να εργαστεί προς την ευημερία, την ενεργοποίηση και την κοινωνικοποίηση των ηλικιωμένων του Δήμου Στροβόλου μέσω στοχευμένων προγραμμάτων,  σε συνεργασία με το Παρατηρητήριο Τρίτης Ηλικίας Κύπρου.

bottom of page