εθελοντής είναι ο πολίτης που προσφέρει ανιδιοτελώς χρόνο ή γνώση για χρήσιμες δράσεις προς όφελος άλλων, χωρίς να περιμένει οποιοδήποτε  αντάλλαγμα

Η λέξη εθελοντής, ετυμολογικά προέρχεται από το ρήμα ΕΘΕΛΩ,

που σημαίνει θέλω πολύ!

ΕΘΕΛ(Ω)-ΝΤΙΣΜΟΣ

​Γίνε μέλος και στήριξε έμπρακτα τις δράσεις του Παρατηρητηρίου Τρίτης Ηλικίας Κύπρου!

Για να γίνεις μέλος του Οργανισμού μας, απαιτείται η συμπλήρωση της παρακάτω αίτησης εγγραφής μέλους. Μετά τη συμπλήρωσή της θα λάβεις στο email σου επιβεβαίωση ότι η αίτηση παρελήφθη και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου άμεσα για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στην ολοκλήρωση της διαδικασία της εγγραφής.
Τακτικά μέλη €20 μηνιαίως
Τα Τακτικά Μέλη μπορούν να συμμετέχουν στις καθημερινές δραστηριότητες του Οργανισμού όπως αυτές περιγράφονται στη σελίδα "Κέντρο Μνήμης και Δημιουργικής Έκφρασης". Επιπρόσθετα, θα μπορούν να λαμβάνουν συμβουλευτικές υπηρεσίες από την ομάδα εθελοντών επαγγελματιών (π.χ. ψυχολόγος, εργοθεραπευτής κλπ) με σημαντικά μειωμένες χρεώσεις. 
Εθελοντής
Η προσφορά του καθενός ξεχωριστά είναι πολύτιμη για μας. Με τη βοήθεια και τη στήριξη από τους εθελοντές μας, μπορούμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα. Γι' αυτό και σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα για το ενδιαφέρον σας και για την ανιδιοτελή σας προσφορά. Με την εγγραφή σας θα επικοινωνήσει μαζί σας το Τμήμα Εθελοντών έτσι ώστε να ενημερωθείτε άμεσα για τις δράσεις του Οργανισμού και για να μας ενημερώσετε σε ποιους τομείς μπορείτε να προσφέρετε τη βοήθεια σας. 

Copyright © 2015-2021 Cyprus Third Age Observatory. All rights reserved.

Internet privacy policyLegal Disclaimer

Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη 15

3085 Λεμεσός, Κύπρος

Τ. +357 2531 0617, Φ. +357 2531 0898

.......................................

15, Alexandrou Papadiamanti Street

3085 Limassol, Cyprus

T. +357 2531 0617, F. +357 2531 0898

info@ctaobservatory.org

  • Παρατηρητήριο Τρίτης Ηλικίας Κύπρου
  • Παρατηρητήριο Τρίτης Ηλικίας Κύπρου
  • Παρατηρητήριο Τρίτης Ηλικίας Κύπρου